Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C
Konya
°C
°C
°C
°C
°C

Mehmet Yılmaz “tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum”

Mehmet Yılmaz “tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum”
10 Ocak 2024 16:45
261

Ak Parti Ilgın Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yılmaz Gazetecilerimiz; bir taraftan haber alma hak ve hürriyetini sağlayarak demokrasimizin en temel süreçlerinden birini yerine getirirken, diğer taraftan kamuoyunu şeffaflık ve tarafsızlık ilkesiyle aydınlatarak son derece önemli ve meşakkatli bir görevi icra etmektedir. Asırlar boyu sosyal hayatımızın merkezinde yer alan gazetecilik mesleği; milletimizin değer ve hassasiyetlerine ışık tutarak, milli bilinç ve davranışlarımızı da en doğru şekilde inşa etmeye devam etmektedir. Özellikle köklü bir geçmişe sahip Konya basını; ilkeli, tarafsız, milli değerlerimizden asla taviz vermeden çalışarak sektörde herkesin gıpta ettiği bir duruş sergilemektedir.
Yine, başta Gazze olmak üzere mazlum coğrafyaların dört bir noktasında canlarını tehlikeye atarak büyük bir özveri ile görev yapan gazetecilerimiz, yerel halkın acı ve gözyaşlarını dünyayla buluşturmuş, tüm insanlığın ortak vicdanı, ortak sesi olmuştur.
Tüm bu düşüncelerle, büyük özverilerle çalışan, doğru, dürüst, ilkeli, vatan ve millet odaklı habercilik anlayışı genlerine kadar sirayet etmiş Konya medyası ve basınının değerli çalışanları başta olmak üzere tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyor, ahirete irtihal etmiş gazetecilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Gününüz kutlu olsun.”

REKLAM ALANI
Whatsapp Destek