Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C
Konya
°C
°C
°C
°C
°C

İbrahim ACAR, Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.

İbrahim ACAR, Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.
16 Eylül 2023 21:00
208

Hemşehrimiz, Avdan’lı Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman İl Müdürü ibrahim Acar, Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.
1977 Ilgın doğumlu olan İbrahim ACAR, Çumra Ziraat Meslek Lisesi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Bölümü Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Kars Kağızman, Karaman Kazımkarabekir’de teknik personel, Konya Ilgın’da İlçe Müdürü, Yozgat İl Müdürlüğü’ nde Şube Müdürü ardından İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 yılında Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2018 Şubat ayı itibariyle Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevinden sonra Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.
Hemşehrimiz İbrahim Acar’a yeni görevinde başarılar dileriz.

REKLAM ALANI
Whatsapp Destek