Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C
Konya
°C
°C
°C
°C
°C

İYİ Parti İlçe Başkanı Muharrem Elmalı “Haber alma özgürlüğünün güvencesi olan Gazetecilerimizi yürekten kutluyorum”

İYİ Parti İlçe Başkanı Muharrem Elmalı “Haber alma özgürlüğünün güvencesi olan Gazetecilerimizi yürekten kutluyorum”
13 Ocak 2024 09:59
236

İYİ Parti İlçe Başkanı Muharrem Elmalı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Ilgın’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Eskici Kebapta Ilgın Basını ile bir araya gelen Muharrem Elmalı, Ilgın için beklenen Belediye Başkan adayımızı bugünlerde açıklayacağız ve tüm hızımızla Ilgın da seçime odaklanacağız “dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Muharrem Elmalı” Toplumsal değerlere kişisel hak ve özgürlüklere saygılı, halkın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacı için fedakarca çalışan tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.
İnsana ve topluma hizmet etmenin aşkıyla çalışan gazeteciler, kalemleriyle gerçeği arayan, toplumu bilgilendiren, demokrasimizin temel direğidir.
Doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmak için çoğu zaman zor şartlarda görev yapan, haber alma özgürlüğünün güvencesi olarak, çeşitli konularda derinlemesine araştırmalar yaparak toplumu aydınlatan gazeteciler, adil ve tarafsız bir bakış açısıyla olayları yansıtmak, kamuoyunu bilgilendirmek ve düşünce özgürlüğünü savunmak adına kutsal bir misyonu yerine getirir.
Demokrasinin temel taşlarından biri olan haber alma özgürlüğüne katkı sağlayan, toplumun bilinçlenmesine ve güçlenmesine vesile olan, bu zorlu görevi yerine getiren tüm gazetecilere, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, görevlerini büyük bir sorumlulukla yerine getiren tüm gazetecilerimize tekrar tebriklerimi iletiyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Toplumun aydınlanmasında ve demokrasinin güçlenmesinde gösterdiğiniz katkılar için tekrar teşekkür ederim.”dedi.

REKLAM ALANI
Whatsapp Destek