Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C
Konya
°C
°C
°C
°C
°C

ILGIN TİCARET BORSASI ATILIMLARINA DEVAM EDİYOR

ILGIN TİCARET BORSASI ATILIMLARINA DEVAM EDİYOR
8 Ekim 2023 13:59
431

Ilgın Ticaret Borsası bünyesine aldığı TOGG marka araç ilgilerin odağı oldu. Ilgın Ticaret Borsası, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’u teslim aldı. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobilini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ilgın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ahmet KOÇ “Teknolojik bir devrim niteliğindeki projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Aracı teslim aldığımızda bir otomobilden ziyade gerçek anlamda yüksek teknolojili bir akıllı cihaz olduğunu gördük”dedi.
Aracı teslim aldıktan sonra ilk işimizde Ilgın Ticaret Borsamıza elektrikli şarj ünitesi kurdurmak oldu. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un ülke genelinde aldığı siparişlerin teslimatları devam ediyor. Milli gurur olan Togg’u Ilgından sipariş eden Ilgın Ticaret Borsası yönetimi de teknolojik donanımıyla fark yaratan aracına kavuştu.
Togg’un dünya otomobil pazarında büyük bir başarıya imza atacağına vurgu yapan Başkan Koç, “Togg’un, dünya ve Türkiye otomobil pazarında büyük başarılara imza atacağından şüphemiz yoktur. Birliğimiz öncülüğüne oluşturulan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen otomobili Borsamıza kazandırdık. Projenin hayata geçirilmesine öncülük eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Bakanlarımıza, tüm yatırımcı kuruluşlarımıza, TOGG çalışanlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor. Borsamıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

REKLAM ALANI
Whatsapp Destek