Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C
Konya
°C
°C
°C
°C
°C

ILGIN DA; GÖZLER HAYDAR DİLEK’TE

ILGIN DA; GÖZLER  HAYDAR  DİLEK’TE
1 Ekim 2023 15:10
486

Belediye Başkanı Adaylığı süreci, ülkemizde yerel seçimlerin yaklaştığı dönemlerde en çok merak edilen konuların başında gelmektedir. Birçok partiden binlerce vatandaş “belediye başkanlığı aday adaylığı” için yerel seçimler öncesinde başvurular yapmaktadır.
Bu süreçlerin yaklaştığı yerel seçimlerde Ilgın da da Belediye Başkan Adayları yavaş yavaş kendini gösteriyor. Hal böyle iken daha adaylığını veya ismini açıklamayan Belediye Başkan Adayları da var.
Bunlardan biride acaba Haydar Dilek mi ?
Son zamanlarda ve seçime doğru yaptığı etkinlikler ile adından söz ettiren Dilek Şifalı Bitkiler Sahibi Haydar Dilek, Ilgın da meydanlar da isminden oldukça söz ettiriyor. Ilgın da hemen hemen tüm cenazelerde, tüm düğünlerde, anma törenlerinde, okullarda, meydanlarda ve hatta şehirlerde yaptığı protokol ziyaretleri ile Ilgın’ın isminin çıkmasında en önde yer alıyor. Ilgın halkı ve çevresi tarafından da oldukça sevilen Haydar Dilek’ten; her hangi bir açıklama gelmezken, gözler ve rakipleri ondan gelecek bir açıklamayı bekliyor.
Acaba Haydar Dilek, Ilgın Belediye Başkanlığına aday mı?

REKLAM ALANI
Whatsapp Destek